Sunday, July 21, 2013

Βελγιστάν από το 2030 και μετά



Το να απαριθμήσει κάποιος την ισλαμική κτηνωδία (αποκεφαλισμοί "απίστων", φάγωμα ζωτικών οργάνων όπως η καρδιά, λιθοβολισμοί, απαγχονισμοί κ.λ.π) δεν τον φθάνει το διαθέσιμο χαρτί όλου του πλανήτου. Αυτό που θα πρέπει να τύχει ιδαιτέρου προσοχής είναι η δημογραφική έκρηξη αυτών των πρωτόγονων πληθυσμιακών ομάδων σε μία Ευρώπη που σαπίζει κυριολεκτικά κάτω από τον αστερισμό του νεοταξικού φιλελευθερισμού καθώς και του νεοαριστερισμού του πολιτικώς ορθού.

Ο παρακάτω σύνδεσμος συμπεριλαμβάνει ένα περιεκτικό βιντεάκι για το τι περιμένει την Ευρώπη από το 2030 και μετά. Τα λόγια του ισλαμιστή, πιθανότατα εξωμότη*, αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα όπως είναι και όπως θα εξελιχθεί, με μαθηματική ακρίβεια, έως τότε, δίχως φράσεις κλισέ και νεολογισμούς του τύπου: "ισλαμοφοβία", "ναι μεν αλλά", "εάν μεν και εάν δε", "να το εξετάσουμε", "δεν είναι ακριβώς έτσι", "όλοι το ίδιο είμαστε", "πρόκειται για δυστυχείς και αναξιοπαθούντες" κ.ο.κ, που συμπληρώνουν τις πάσης φύσεως political correct μπουρδολογίες ενδεδυμένες τον γνωστό "προοδευτικό" ψευδοφιλοσοφισμό.


Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Ολλανδού δημοσιογράφου στο βίντεο: "Islam is a fascist ideology with a religious sight". Μία φράση ολόκληρη η ουσία.

Το στοιχείο εκείνο που προσδίδει στον ισλαμισμό μία εξαιρετικά μεγάλη δυναμική είναι ο θρησκευτικός φανατισμός. Για να πούμε, όμως, την πάσα αλήθεια το Ισλάμ δεν είναι ακριβώς θρησκεία. Στην ουσία πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικό σύστημα διακυβέρνησης, στα πλαίσια του οποίου όλες οι διακριτές εξουσίες (όπως τις παραθέτει ο Μοντεσκιέ) έχουν συγχωνευθεί υπό το ισλαμικό ιερατείο. Συγκεκριμένα η Νομοθετική, η Εκτελεστική και η Δικαστική αποτελούν απλώς εργαλεία που υπηρετούν τον υπέρτατο ισλαμικό νόμο. Κατά συνέπεια, μία ισλαμική κυβέρνηση ασκεί την εκτελεστική της εξουσία και νομοθετεί σύμφωνα με τις επιταγές του ισλαμικού εθιμικού δικαίου. Κατά τον ίδιο τρόπο τα ποινικά δικαστήρια είναι υποχρεωμένα να εφαρμόσουν τον ισλαμικό νόμο της Σαρία, ενώ τα αστικά έχουν υποκατασταθεί από τον ιεροδικαστή (Κατής), ο οποίος, επίσης, δικάζει με βάση τη Σαρία (για παράδειγμα στη Δυτική Θράκη το αστικό δίκαιο της μουσουλανικής μειονότητος το έχει επιφορτισθεί ο ιεροδικαστής, αντιθέτως στην Τουρκία, που είναι κοσμικό κράτος, η Σαρία δεν ισχύει, έως τώρα τουλάχιστον). 

Εν κατακλείδι, η θρησκεία δεν αποτελεί παρά έναν υμένα, ένα προσωπείο, βάσει του οποίου έχει οικοδομηθεί ένα ολόκληρο σύστημα για να ελέγχει τις μάζες των μουσουλμάνων. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα επιτυχημένη συνταγή, αν κρίνουμε από το σφρίγος και τον φανατισμό των ισλαμιστών, οι οποίοι δεν ορρωδούν ακόμη και προ του κινδύνου να χάσουν τη ζωή των, αρκεί να μαρτυρήσουν για τον Αλλάχ και τον Προφήτη του. Υπάρχει, άλλωστε, για εκείνους το δέλεαρ των Ουρί και των βουνών από Πιλάφια. Διόλου ευκαταφρόνητο για τέτοιας υποστάθμης πληθυσμούς.

Εδώ το βίντεο: 
http://hellenicdailyreporter.blogspot.g ... st_19.html

* Εξωμότης = αρνησίθρησκος, αν και για την αλλοτριωμένη Δύση, και φυσικά για τη μήτρα αυτής την Ευρώπη, δεν θα έλεγα ότι θα ταίριαζε και απόλυτα ο όρος. Για την Ιστορία ένας γνωστός εξωμότης ήταν ο Λέων ο Τριπολίτης που άλωσε τη Θεσσαλονίκη το 904, σφάζοντας και μεταφέροντας χιλιάδες στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής.
 
Κτησίβιος Αλεξανδρεύς

No comments:

Post a Comment