Tuesday, August 27, 2013

O δημογραφικός κίνδυνος της Ε.Ε κ οι μουσουλμάνοι μετανάστες

Στην ΕΕ έχουν παρεισφρήσει περί τα 45 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι , ήτοι 4,5 Ελλάδες Ισλαμιστών(σημείο 45 στον ΥΥ`).
Ο πληθυσμός της Ευρώπης είναι περί τα 550 εκατομμύρια. Στατιστικά, για να διατηρηθούν αυτές οι πληθυσμιακές ομάδες σταθερές θα πρέπει να έχουν δείκτη γεννήσεων 2,2. Η σταθεροποίηση των δύο αυτών πληθυσμών στο πέρας του χρόνου απεικονίζεται γραφικά από τις δύο διακεκομμένες ευθείες παράλληλες στον άξονα ΧΧ`.

 Οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται βάσει Κορανίου στα 56 μουσουλμανικά κράτη με μέσο δείκτη γεννήσεων 4 ,ενώ ο πληθυσμός της ΕΕ γηράσκει, μιας και αναπτύσσεται με μέσο δείκτη 1,4. Η εξέλιξη των δύο αυτών πληθυσμών, ceteris paribus*, απεικονίζονται από τις καμπύλες ΕΕ και Μ αντίστοιχα. Καθώς ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται εκθετικά και ο ευρωπαϊκός φθίνει, το 2000+Ν έτος θα εξισωθούν, όπου Ν=50 με 70 έτη. Από το 2000+Ν και πέρα, ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα υπερφαλαγγίσει τον ευρωπαϊκό. Δεδομένο ότι για να εκλέξεις κυβέρνηση χρειάζεσαι ένα πολύ μικρότερο ποσοστό από το 50% του πληθυσμού, η αντικατάσταση του δυτικού δικαίου με χωρία της Σαρία θα γίνει πολύ πιο πριν από το έτος εξίσωσης των δύο πληθυσμών(2000+Ν).

 Το Τζιχάντ στις χώρες που τους παίρνει γίνεται εμπόλεμα, με απευθείας επίθεση από κράτος σε κράτος ή με εσωτερικό ανταρτοπόλεμο (Συρία, Αίγυπτος, Σουδάν κτλ ). Στη Δύση, που δεν τους παίρνει, η επικράτηση του Ισλάμ τελείται δημογραφικά και οπότε δημοκρατικά( περί το ευτυχές έτος 2000+Ν ή νωρίτερα).
Αν θέλετε να βάλετε και την Αμερική στο παιχνίδι , ώστε να έχετε μια γενική εικόνα, δεν έχετε από το να αντικαταστήσετε τους αριθμούς 45 και 550 με τους 95 και 825 αντίστοιχα.


*Ceteris paribus= θέτοντας ως σταθερές τις υπόλοιπες παραμέτρους (πχ μεταναστευτική πολιτική, δημογραφική πολιτική, φυσικές καταστροφές, πόλεμοι κτλ)

No comments:

Post a Comment