Saturday, December 6, 2014

Η αποδόμηση ενός αναρχοτρομοκράτη


Ρωμανός:: «θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων.»
- Είστε σίγουροι πως ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει όπως λένε τα ΜΜΕ;;; .. Μπορεί να θέλει ενας άνθρωπος να γίνει περιστολή στο ανθρώπινο πνεύμα του κι να γίνει πειθήνιος ανθρωπος;
"Ο Ρωμανός δεν κάνει απεργία πείνας γιατί θέλει να σπουδάσει."
 Αυτό το λένε όσοι τρέχουν να καπηλευτούν πολιτικά τον Αγώνα του Ρωμανου ρίχνοντας δίχτυα για να πιάσουν πολιτικά ψάρια, προσπαθώντας με διαστρεβλώσεις να αγγιξουν ευαίσθητες ανθρώπινες πλευρές.
Ο ίδιος ο Ρωμανός το έχει ξεκαθαρίσει γιατί κάνει τον αγώνα του. Προφανώς όχι γι αυτό που λένε όλα τα ΜΜΕ - και απ όσο είδα κάποιοι έχουν κάνει και κίνημα ψήφισματος για να σπουδάσει με άδεια - να καταστείλουν δηλαδή το Πνεύμα του Ρωμανου με το ζόρι!!!
Στηρίζοντας το ΨΕΥΤΙΚΟ (ως παρουσιάζεται από τα συστημικά ΜΜΕ) αίτημα του Ρωμανου να σπουδάσει, υπό οποιοδήποτε τρόπο στήριξης, στην ουσία γίνεστε πιόνια του συστήματος που αυτός μισεί και έτσι τον δικαιώνετε - με το να αποδεικνύετε πως ο τρόπος ζωής σας είναι λάθος μιας και δεν είστε κι εσείς αναρχικός και εγκληματίας.
Στηρίζοντας το ΨΕΥΤΙΚΟ (ως παρουσιάζεται από τα συστημικά ΜΜΕ) αίτημα του Ρωμανου να σπουδάσει, στην ουσία στρέφεστε εναντίων του απεργού πείνας στέλνοντάς τον σε χώρους περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος, ως ο ίδιος πιστεύει!
Στην πράξη όμως υπερασπίζεστε τις ιδέες του, για τις οποίες είναι πρόθυμος να του κάνετε, με την στήριξή σας, περιστολή στο πνεύμα του. (Εδώ είναι έτοιμος να πεθάνει γι αυτές τις ιδέες).
Και έτσι οι ιδέες που στηριζετε εν αγνοιά σας αποτελούν βάση για ένα αναρχικό εγκληματικό (κατά το δικό μας ηθικό σύστημα) τρόπο ζωής, όπου οι φυλακές δεν θα είναι φυλακές. Δεν θα καταστέλλουν ουτε θα αναμορφωνουν αυτούς τους ανθρώπους. Απλά δεν θα τους αγγίζουν - αρα θα είναι πραγματικά ελεύθεροι..
Να σπουδάζουν δήθεν (ανευ περιορισμων) οι κρατουμενοι τώρα. Να έχουν (ανευ περιορισμων) αδειες αύριο με άλλες δικαιολογιες (πχ λογο δουλειάς επανενταξης κτλ). Μια το ενα, μια το άλλο εν τέλη η φυλακή θα χάσει το νοημα της. Αυτός ειναι ο σκοπός. Αυτός ο αγώνας τους..
Και εσείς τον στηρίζετε αυτον τον αγώνα, στελνοντας τον Ρωμανό να σπουδάσει - στελνοντας τον στην πραγματική φυλακή του για θυσία στον αγώνα του - αγνοώντας πως η Δικαιοσυνη έκρινε ηδη για αυτό το θέμα γνωριζοντας πολύ περισσότερα απ οτι ο εκάστοτε μεμονωμένος πολίτης (http://popaganda.gr/nomiki-alithia-tis-ipothesis-romanou/) !
Μοιάζει σαν ξεκάθαρη κοροϊδια απέναντι σε εσάς όλο αυτό. Σε εσάς τους αστούς που αγνοείτε όχι μόνο τον αναρχικό τρόπο σκέψης αλλά ακόμα και τα ίδια τα λόγια του απεργού πείνας εξυπηρετώντας το σύστημα κανόνων που αυτός μισεί και δικαιώνοντάς τον για το πόσο λάθος είστε σε αυτό το σύστημα.. Αυτό που εσείς τουλάχιστον αποδέχεστε και υπερασπίζεστε..
Ρωμανός :: «
Εμείς λοιπόν σαν αναρχικοί δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να μην θεωρούμε την απεργία πείνας ως μία ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ και να την αναλύουμε κάτω από αυτό το πρίσμα.
 Το κράτος και η κυβέρνηση τα τελευταια χρόνια επενδύει σε μία συσπείρωση ας πούμε του κοινωνικού σώματος γύρω από το αγαθό της ασφάλειας, γύρω από το δόγμα τάξης και ασφάλειας, όπως το λέει ο καθένας στις αναλύσεις του, και εξαπολύει μια άγρια καταστολή σε οτιδήποτε μάχεται αυτή την συνθηκη.
»
 Εσείς υπερασπίζεστε ή μάχεστε το δόγμα Τάξης και Ασφάλειας;.. Αν το υπερασπίζεστε (σαν κάθε ειρηνικός ανθρωπος) τότε δεν θα έπρεπε να έχετε κανένα λόγο να υποστήριξε τα ψεύτικα αιτήματα όσων τα αντιμάχονται.
Εκτός κι αν έχετε πέσει στην παγίδα τους...
Διαβάστε τι πραγματικά είπε και θέλει ο Ρωμανός πριν τρέξετε να τον «θυσιάσετε» στο βωμό που ο ίδιος έχει στήσει για να αποδείξει την ανεπάρκειά σας ως πολίτες που επιζητούν «τάξη και ασφάλεια» ...

Ανώνυμος  πολίτης

No comments:

Post a Comment